СА-МО 
Бионатура
НАЈДОБРОТО ОД ПРИРОДАТА ЗА ВАС
     Посветеност на квалитетот      Мотото на компанијата е  константното подобрување и контролирање на квалитетот во производствените процеси и производи. Секој производ е подготвен со внимание и посветеност кон квалитетот и традицијата.      Вредности на компанијата      Основни вредности на компанијата се страста кон квалитетна храна, почитување на животната средина.  Затоа поставивме стандарди за квалитет далеку повисоки од барањата на законските стандарди. Сите наши состојки и додатоци во производите се декларираат индивидуално, согласно барањата на стандардите кои се повисоки од законските одредби.      Водечки принципи на нашето производство - Нашите производи ги отсликуваат највисоките можни стандарди за квалитет. - Нашиот бренд е синоним за ексклузивни природни производи. - Ние не употребуваме адитиви како што се вештачки ароми, бои . - Сите наши производи се произведени без генетски модифицирани организми - ГМО. - Сите наши производи се произведени во согласност со меѓународните стандарди за безбедност на храната.            
СА-МО Бионатура
2314 Блатец, Македонија
Тел:
00389 70 927 728 00389 33 371 451
Факс:
00389 33 371 012
E-mail:
samobionatura@gmail.com
СА-МО Бионатура Блатец Македонија