СА-МО 
Бионатура
НАЈДОБРОТО ОД ПРИРОДАТА ЗА ВАС
СА-МО Бионатура Блатец Македонија
 Williams   , Σ     ph: 4,1       ȣ ȣ
КАПАЦИТЕТ НА СТАКЛО
НЕТО ПРОИЗВОД
НУТРИЦИОНАЛНИ ВРЕДНОСТИ                                                                     
Просечна хранлива вредност  во 100 гр. производ
ОВОЈ ПРОИЗВОД И НЕГОВИТЕ СОСТОЈКИ НЕ СОДРЖАТ ГЕНЕТСКИ МОДИФИЦИРАНИ ОРГАНИЗМИ
62 % цреша, шеќер, вода.
cfu/g<1000
cfu/g
отсутна
ufc/g<100
212 мл.
314 мл.
580 мл.
1062 мл.
1700 мл.
    /
 /
980 гр.
    /
   /
/
700 гр.
    /
Круша  Williams  Отсуство на аномални бои
Карактеристичен за круша.
На круша.
Добра
Правилен облик. Без остаток на трошки.
Протеини                      0, 13 гр.
Јаглехидрати                 36,4 гр.
Масти                               0,0 гр.
KJ                                         540
Kcal                                      129
    /  тегла 580 мл     6 тегли во термо-пак Пакети на ред 12     Редови на палета 10    EURO палета
  Тегла 1062 мл.
    / 
  6 тегли во термо-пак.
    /
Пакети на ред 12
     /
Редови на палета 7
    /  
EURO палета
Овој вид на круша Williams – бела е позната по својот уникатен вкус во кој можете да уживате, заедно  со неговиот сируп може да се направи одлична овошна салата како десерт или како додаток на сладолед.
Да се чува на суво и свежо место, по отварањето да се чува во фрижидер. Рок на траење 30 месеци од денот на производство.
Компанијата СА-МО БИОНАТУРА ДООЕЛ, изјавува дека е опремена со план за самоконтрола H.A.C.C.P. со правилна хигиенска пракса на производните капацитети и производи. Компанијата моментално е во имплементација на IFS –стандарди. Компанијата во текот на целата година врши анализи и проверки на сопствените производи.
580 гр.
350 гр.