СА-МО 
Бионатура
НАЈДОБРОТО ОД ПРИРОДАТА ЗА ВАС
СА-МО Бионатура Блатец Македонија
   , Σ     ph: 4,1       ȣ ȣ
КАПАЦИТЕТ НА СТАКЛО
НЕТО ПРОИЗВОД
НУТРИЦИОНАЛНИ ВРЕДНОСТИ                                                                     
Просечна хранлива вредност  во 100 гр. производ
ОВОЈ ПРОИЗВОД И НЕГОВИТЕ СОСТОЈКИ НЕ СОДРЖАТ ГЕНЕТСКИ МОДИФИЦИРАНИ ОРГАНИЗМИ
70 % јагоди,шеќер,вода.
cfu/g<1000
cfu/g
отсутна
ufc/g<100
212 мл.
314 мл.
580 мл.
1062 мл.
1700 мл.
    /
280 гр.
   /
  /
    /
   /
200 гр.
 /
 /
    /
Јагода Отсуство на аномални бои.
Карактеристичен за јагода.
На јагода.
Добра
Правилен облик. Без остаток на трошки.
Протеини                      0,4 гр.
Јаглехидрати              30,5 гр.
Масти                            0,0 гр.
KJ                                        514
Kcal                                     123
Тегла 314 мл.            /
            /
6 тегли во термо-пак.
     /                   /
Пакети на ред 21
              /
Редови на палета 10
                 /
EURO палета               /
          /
Овој вид на јагода со  својот уникатен вкус и мирис, можете да го уживате заедно со неговиот сируп и  да се направи одлична овошна салата како десерт или како додаток на сладолед.
Да се чува на суво и свежо место, по отварањето да се чува во фрижидер. Рок на траење 30 месеци од денот на производство.
Компанијата СА-МО БИОНАТУРА ДООЕЛ, изјавува дека е опремена со план за самоконтрола H.A.C.C.P. со правилна хигиенска пракса на производните капацитети и производи. Компанијата моментално е во имплементација на IFS –стандарди. Компанијата во текот на целата година врши анализи и проверки на сопствените производи.
/
   /