СА-МО 
Бионатура
НАЈДОБРОТО ОД ПРИРОДАТА ЗА ВАС
СА-МО Бионатура Блатец Македонија
    , Σ     ph: 4,1       ȣ ȣ
КАПАЦИТЕТ НА СТАКЛО
НЕТО ПРОИЗВОД
НУТРИЦИОНАЛНИ ВРЕДНОСТИ                                                                     
Просечна хранлива вредност  во 100 гр. производ
ОВОЈ ПРОИЗВОД И НЕГОВИТЕ СОСТОЈКИ НЕ СОДРЖАТ ГЕНЕТСКИ МОДИФИЦИРАНИ ОРГАНИЗМИ
72 % цреша, шеќер, вода.
cfu/g<1000
cfu/g
отсутна
ufc/g<100
212 мл.
314 мл.
580 мл.
1062 мл.
1700 мл.
    /
 280 гр.
/
    /
   /
200 гр.
/
    /
Крупна црна цреша Отсуство на аномални бои.
Карактеристичен за цреша.
На цреша.
Добра
Правилен облик. Без остаток на трошки.
Протеини                      0, 6 гр.
Јаглехидрати                 35 гр.
Масти                            0,07 гр.
KJ                                         591
Kcal                                      141
    /   /
Тегла 314 мл.
    / 
  / 6 тегли во термо-пак.
    /
Пакети на ред 21
     /
Редови на палета 10
    /  
EURO палета
Овој вид на цреша е позната по својот уникатен вкус и мирис во кој можете да уживате, заедно со неговиот сируп може да се направи одлична овошна салата како десерт или како додаток на сладолед.
Да се чува на суво и свежо место, по отварањето да се чува во фрижидер. Рок на траење 30 месеци од денот на производство.
Компанијата СА-МО БИОНАТУРА ДООЕЛ, изјавува дека е опремена со план за самоконтрола H.A.C.C.P. со правилна хигиенска пракса на производните капацитети и производи. Компанијата моментално е во имплементација на IFS –стандарди. Компанијата во текот на целата година врши анализи и проверки на сопствените производи.
/
/
/
/
/